Mantelzorgsalon met workshop 'Muziek en ontspanning'

Mijdrecht - Tijdens de mantelzorgsalon van november staat weer een leuke activiteit op het programma. Dat schrijft Tympaan-De Baat in een persbericht.

De zorg die een mantelzorger geeft, wordt vaak met liefde gegeven. Soms kan dit veel energie kosten, soms voelt de mantelzorger zich niet erkend. Om op een fijne manier met elkaar in contact te blijven, is het belangrijk goed voor jezelf en de ander te zorgen. Aanraking, muziek en liefdevolle aandacht hebben een positieve invloed op iemands welbevinden.

Tijdens de mantelzorgsalon op 31 oktober a.s., verzorgen Heleen Koldewee en Ellen Hack een workshop 'Muziek en ontspanning/geleide meditatie'. Heleen vertelt over voetreflexologie, terwijl Ellen vertelt over muziektherapie. Ook zal Heleen met hulp van Ellen handmassage introduceren en begeleiden.

De mantelzorgsalon vindt plaats op maandag 31 oktober, van 13:30 tot 15:30 uur  in de Buurtkamer Mijdrecht aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5 in Mijdrecht. Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn van harte welkom om aan deze activiteit deel te nemen en ook om op een prettige manier in contact te komen met andere mantelzorgers.

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen er komen, wordt het op prijs gesteld als u zich voor 27 oktober aanmeldt bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan–De Baat op telefoonnummer 0297 760 260. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 10:00 tot 12:00 uur.

Aanmelden kan ook per e-mail via e.smit@stdb.nl.

Als er iemand nodig is die de zorgtaken even overneemt, dan kunt u daarover contact opnemen met Tympaan-De Baat.

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis. De mantelzorgsalon vindt iedere laatste maandag van de maand plaats.


advertentie