Kramenmarkt en Nieuwjaarsreceptie 2017

De Ronde Venen - Op maandag 9 januari 2017 wordt in De Boei aan de Kerklaan 32 in Vinkeveen van 19:00 tot 22:00 uur weer de kramenmarkt voor verenigingen gehouden, tezamen met de nieuwjaarsreceptie van het college van burgemeester en wethouders.

De nieuwjaarsbijeenkomst is dé gelegenheid voor inwoners van de gemeente De Ronde Venen nieuwjaarswensen uit te wisselen én het geeft verenigingen de uitgelezen kans aan een groot publiek hun activiteiten kenbaar te maken.  
 
De kraamhuur bedraagt € 10. Bij wijze van uitzondering is het mogelijk een eigen kraam of stand te gebruiken. Voor een eigen stand geldt een meterprijs van € 7,50.

Aanmelden kan tot uiterlijk 23 december 2016 per e-mail bij de heer Floor Groenendijk via f.groenendijk@live.nl. 

Vermeld bij de aanmelding de naam van de vereniging of instelling, het adres, postcode en plaats waar de vereniging of instelling is gevestigd, een contactpersoon, het e-mailadres en het telefoonnummer. Vermeld verder of u een kraam van 3 meter  wilt huren, of dat u met een eigen stand komt (en de maten daarvan), en tenslotte of voor de kraam een elektra-aansluiting nodig is.

Neem voor vragen contact op met de heer Groenendijk op telefoonnummer 06 46 04 71 30.


advertentie