Ouders Lokaal zoekt moeders in Abcoude en Vinkeveen

De Ronde Venen - Ouders Lokaal zoekt moeders die coördinator/gastvrouw willen zijn voor Mama Lokaal in Abcoude. en voor het nieuw op te richten Mama Lokaal in Vinkeveen.

Mama Lokaal is de ontmoetingsplek voor zwangeren en moeders van jonge kinderen. Onder het genot van koffie of thee komen (bijna-)moeders met elkaar in contact en wisselen ze ervaringen en tips uit. Ook komen er met regelmaat deskundigen langs waaraan op een laagdrempelige manier vragen gesteld kunnen worden. En natuurlijk worden de mama’s van tijd tot tijd verwend!

Mama Lokaal is er elke week in Mijdrecht en Abcoude van 10:00 tot 11:30 uur. Mama Lokaal is een initiatief van Ouders Lokaal.

Het is fijn om per Mama Lokaal twee gastvrouwen te hebben. Zij kunnen samen de moeders ontvangen. En als een moeder onverwachts ziek is, kan Mama Lokaal gewoon doorgaan. Zodoende is Ouders Lokaal op zoek naar een ‘extra moeder’ voor Mama Lokaal Abcoude.

Verder zoekt Ouders Lokaal twee enthousiaste moeders, die Mama Lokaal Vinkeveen willen helpen starten? Daarbij worden ze natuurlijk geholpen!

Een coördinator/gastvrouw helpt bijvoorbeeld met het bedenken en invullen van de activiteiten van het Mama Lokaal (en het promoten ervan). Ze is gastvrouw op de ochtend zelf en zorgt dat de koffie en thee klaar staan. Twee keer per jaar komen alle coördinatoren bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Spreekt dit je aan en vind je het leuk om moeders uit jouw omgeving van dienst te zijn en te ontmoeten? Neem dan contact op!

Stuur een mailtje met informatie over jezelf, en je motivatie om vrijwilliger te worden voor Mama Lokaal naar info@ouderslokaal.nl. Ouders Lokaal neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Kijk HIER voor meer informatie over Mama Lokaal.


advertentie