Alzheimer Café Vinkeveen over klachten en geheugenstoornis

Vinkeveen - Woensdag 11 januari vindt weer een Alzheimer Café plaats in Vinkeveen. Onderwerp deze avond: klachten en geheugenstoornis: hoe zit het in elkaar?

Gastspreekster is mevrouw Drs. Ted Koene, klinisch neuropsycholoog bij de geheugenpoli van het VUmc. Zij vertelt deze avond iets over de functies en vaardigheden die door de ziekte van Alzheimer worden aangedaan. Welke aspecten van het geheugen worden in het begin van de ziekte aangedaan en welke niet. Wat is de rol van het geheugen bij het onthouden; welke functies blijven langer intact.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden naar dit thema en/of van gedachten wil wisselen en/of ervaringen wil uitwisselen, is van harte welkom op woensdag 11 januari in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

Neem voor meer informatie contact op met Esther Smit van Tympaan–De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via e.smit@stdb.nl.

In de regio Utrecht zijn vijf Alzheimer Cafés actief. Informatie is te vinden op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl.


advertentie