Sportverkiezingen De Ronde Venen

De Ronde Venen - In het Piet Mondriaan gebouw in Abcoude worden vrijdag 27 januari de winnaars van de Sportverkiezingen bekendgemaakt. Behalve de uitreiking van de prijs aan de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg en de nieuwe categorie Sporttrainer/coach van het jaar 2016, wordt ook aandacht besteed aan de mooiste sportverhalen uit de gemeente.

Sportliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Gezien het beperkte aantal plekken is aanmelden noodzakelijk.

De Ronde Venen heeft een gezond sportklimaat. De gemeente organiseert diverse sportstimuleringsactiviteiten en ondersteunt sportverenigingen. Ook is een groot aantal sportaanbieders actief om mensen met plezier in beweging te houden, op elk niveau en op elke leeftijd.

Er zijn veel inwoners die gebruikmaken van deze faciliteiten. Om de lokale sport ‘te vieren’ en organisaties en sporters in het zonnetje te zetten organiseert de gemeente jaarlijks de Sportverkiezingen.

Iedereen kon tot begin december een sporter of team met een bijzondere prestatie voordragen voor één van de titels. Per categorie zijn door een jury drie sporters of teams genomineerd. Ook heeft de jury de winnaar per categorie bepaald.

De jury bestond dit jaar uit de journalisten Rosanne Kok, Ton van der Bruggen en Richard Avontuur en regiomanager van Sportservice Patrick Hilhorst. Het voorzitterschap was zoals altijd in handen van de wethouder Sport, Alberta Schuurs.

Naast aandacht voor de genomineerden en de prijswinnaars, is tijdens de avond ook aandacht voor een aantal andere interessante gasten uit de lokale sportwereld. Tevens kunnen bezoekers genieten van een lokaal stukje sportief entertainment.

Wilt u de Sportverkiezingen bijwonen? Dat kan! Maar meld u dan snel aan want het aantal plekken is beperkt en vol is vol. Aanmelden kan door een mail te sturen naar b.bokkes@derondevenen.nl.


advertentie