Lezing Stichting Tjitze Hesselius over Rembrandt en Glenn Brown

De Ronde Venen - Op dit moment is in het Rembrandthuis in Amsterdam de expositie Glenn Brown - Rembrandt: After Life te zien. Glenn Brown is een hedendaagse kunstenaar die werken van Rembrandt gebruikt en deze met de technieken van nu, omzet naar het nu.

Op dinsdag 14 februari a.s. organiseert de Stichting Tjitze Hesselius een lezing door beeldend kunstenaar Jenneke van Wijngaarden over de oude meester Rembrandt, met een verwijzing naar het heden. Jenneke heeft onlangs zelf een masterclass gevolgd bij Glenn Brown. In het werk van Brow komen o.a. de etstechnieken van Rembrandt terug. Het belooft een interessante middag te worden.

De lezing is dus op dinsdag 14 februari in het Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht. De lezing duurt van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Deelnemers die geen eigen vervoer hebben kunnen thuis worden opgehaald, en na afloop weer thuis worden gebracht.

De activiteiten van de Stichting Tjitze Hesselius zijn voor alleengaande ouderen en zijn gratis toegankelijk. Aanmelden is wel verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@tjitzehesselius.nl. Vergeet niet te vermelden of u opgehaald wilt worden.

Heeft u geen internet? Ga dan even langs bij een van de Servicepunten, zij helpen u graag, ook bij het aanmelden.


advertentie