Denk mee over de toekomst van Fort bij Abcoude

Abcoude - Gemeente De Ronde Venen organiseert op 1 maart a.s. een bijeenkomst in Abcoude over de toekomst van het Fort bij Abcoude.

De bedoeling van de bijeenkomst is om over de ontwikkeling van het Fort bij Abcoude te praten met omwonenden, eigenaren, ondernemers en geïnteresseerden. Natuurmonumenten, eigenaar van Fort bij Abcoude, is ook aanwezig bij de bijeenkomst.

De gemeente vindt het belangrijk dat de ‘toegankelijkheid en beleefbaarheid’ van alle zes forten in de gemeente De Ronde Venen wordt vergroot, zo ook bij het Fort bij Abcoude.

Natuurmonumenten zoekt naar nieuwe functies voor het fort. Op de bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op de laatste stand van zaken m.b.t. het Fort bij Abcoude. Daarnaast wordt tijdens 2 rondetafelgesprekken met elkaar in gesprek gegaan over de mogelijk toekomstige functies van het fort en de inpassing daarvan in de omgeving.

De gemeente gebruikt de uitkomsten om haar beleid voor Fort bij Abcoude verder vorm te geven.

Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

19:15 uur Inloop bij De Hanenbalken;

19:30 uur Welkomstwoord door wethouder David Moolenburgh;

Korte presentaties over het Fort bij Abcoude;

Rondetafelgesprekken in 2 rondes;

21:25 uur Afsluiting door burgemeester Maarten Divendal en wethouder David Moolenburgh

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 1 maart 2017 vanaf 19:15 uur in De Hanenbalken van restaurant De Eendracht, aan de Hoogstraat 37 in Abcoude.

Heeft u belangstelling om mee te denken over de toekomst van het Fort bij Abcoude? Meld u dan aan. Dit kan per e-mail aan Michael Woerden via m.woerden@derondevenen.nl. Vermeld daarin naam, emailadres en contactgegevens. Graag aanmelden voor woensdag 22 februari 2017.


advertentie