Staatssecretaris Sander Dekker komt naar De Ronde Venen

Abcoude - Op uitnodiging van de VVD De Ronde Venen brengt staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) woensdag 1 maart vanaf 13:00 uur een bezoek aan De Ronde Venen. Hij komt naar de OBS Piet Mondriaan in Abcoude om in gesprek te gaan met leerlingen en ouders.

Om het ijs te breken wordt een heus bingospel gespeeld om de mens achter Sander Dekker te leren kennen. Daarna vindt een Lagerhuisdebat plaats met de leerlingen van de groepen 7 en 8 en kunnen de leerlingen vragen stellen aan de staatssecretaris over het onderwijs.

Vanaf 14:15 tot 15:00 uur kunnen ouders binnenlopen en vragen stellen aan Sander Dekker. Heeft u dus een vraag over het onderwijs in Nederland? Of heeft u ideeën over hoe het onderwijs kan worden verbeterd? Kom dan langs en maak gebruik van de mogelijkheid om de staatssecretaris te spreken.

Om 15:30 uur eindigt het programma op school en gaat Sander Dekker met een aantal lokale politici de wijk in om in gesprek te gaan met de inwoners en ondernemers.

Yvonne Welter raadslid voor de VVD in De Ronde Venen en kandidaat bij de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen, is de hele middag aanwezig. Zij heeft Sander Dekker uitgenodigd, omdat zij graag samen met hem over het onderwijs spreekt.

Yvonne Welter heeft als motto dat je moet kunnen worden wie je wil en ze wil graag meer aandacht voor beter onderwijs in Nederland. Dit is dan ook de reden dat ze 1 maart staatssecretaris Dekker in De Ronde Venen ontvangt.

Om 17:00 uur keert de staatssecretaris weer terug richting Den Haag.


advertentie