Lanceringsevenement Startups bij Dock 15 in Mijdrecht

Mijdrecht - Op donderdag 9 maart a.s. vindt bij Dock 15 aan de Industrieweg in Mijdrecht, de kickoff plaats van 'Present Your Startup in het Groene Hart'. Dit evenement is een mede-initiatief van VVD De Ronde Venen, om zo meer aandacht te vragen voor startups in de gemeente en omstreken.

Er wordt zo startups toegang gegeven tot kapitaal, kennis en netwerk. Present Your Startup organiseerde eerder in 2014, 2015 en 2016 een programma waarin startups beter beseffen waar ze staan. In de afgelopen 3 jaar regelde Present Your Startup ruim € 3 miljoen aan funding in cash via informele investeerders, fondsen en crowdfunding.

Onlangs is uit dit startup-intiatief een fonds ontstaan dat investeert in startups.

Tijdens de kickoff wordt bekeken welke partijen uit de regio het Groene Hart als partner willen aanhaken voor de eerste bijeenkomsten op 11 en 18 mei 2017.  Bijzondere gast Yvonne Welter, kandidaat Tweede-Kamerlid voor de VVD, zal de kickoff openen samen met gastheer Youri Lieberton, eigenaar van Dock 15.

Yvonne, een 'bijtertje in de politiek', heeft als VVD-raadslid een motie ingediend om zo meer aandacht te vragen voor de positie van startups in de regio. Hier wordt nu een vervolg aan gegeven door deze bijeenkomst te organiseren.

Tijdens de bijeenkomst komen interessante sprekers aan het woord, zoals Tim de Kraker, die vertelt over het vallen en opstaan met zijn eigen startup Bardoggy, en Valerie Vallenduuk, initiatiefnemer van Present Your Startup, vertelt het verhaal van de succesformule.

De bijeenkomst start om 14:00 uur bij Dock 15 in Mijdrecht. De bijeenkomst is interactief, iedereen kan meepraten en vragen stellen en er zal diverse keren live worden gegaan via Facebook, zodat mensen op afstand ook kunnen meedoen. Dock 15 is te vinden aan de Industrieweg 15 in Mijdrecht.

Na afloop wordt informeel nagepraat tijdens een borrel.

Geïnteresseerd als partner, of gewoon in het onderwerp startups? Kom dan vooral langs!

Aanmelden voor de bijeenkomst kan per e-mail bij Eddie van Eeken via eddie@presentyourstartup.nl.

Neem voor meer informatie per e-mail contact op met Valerie Vallenduuk via valerie@presentyourstartup.nl.


advertentie