Bezoek Amerpoort Vinkeveen tijdens Week van de Zorg

Vinkeveen - Bewoners Myrthe, Marc, Michèle, Mathijs en Kim nodigen belangstellenden uit voor een kop koffie met iets lekkers in hun woning aan de Prins Bernhardlaan 2 in Vinkeveen op woensdag 15 maart om 16:00 uur of 19:00 uur.

Samen met hun begeleiders Annike van Kouwen en Marloes Liesveld, zetten zij de deur open voor geïnteresseerde dorpsgenoten, die misschien vrijwilligerswerk willen doen voor jonge mensen met een uitdaging. Twijfelt u en/of heeft u nog een klein zetje nodig? Dat zetje geven zij u graag!

Amerpoort Vinkeveen zoekt vrijwilligers voor zowel de bewoners op de Prins Bernhardlaan, als voor haar nieuwe dagbestedingslocatie in de Broedplaats (oude Maria-oord) in Vinkeveen.

Vraagt u zich nu af wat u kunt bieden? Denk aan samen op pad gaan, bijvoorbeeld naar het voetbal. Of samen iets creatiefs of sportiefs doen. Er is van alles mogelijk; ook in frequentie en beschikbaarheid.

Wilt u kennismaken met Amerpoort, omdat u zich oriënteert op een woonvoorziening voor uw kind, of omdat u invalwerk zoekt in zorg? Dan bent u ook van harte welkom. Komt u langs op woensdag 15 maart? Amerpoort geeft die dag twee keer een rondleiding en informatie. U bent van harte welkom om 16:00 uur of om 19:00 uur.

Neem voor meer informatie per e-mail contact op met contactpersoon Annike van Kouwen via a.vankouwen@amerpoort.nl.


advertentie