Eigen app voor gemeente De Ronde Venen

Eigen app voor gemeente De Ronde Venen

De Ronde Venen - Gemeente De Ronde Venen beschikt sinds enkele dagen over een eigen app. Deze maakt het mogelijk via de mobiele telefoon of tablet snel de gemeentelijke website te bezoeken, zaken te regelen en nieuws te bekijken.

(Bijna) iedereen beschikt op dit moment over een mobiele telefoon of tablet. Door de app te installeren krijgt men makkelijker toegang tot de website van de gemeente en kunnen zaken eenvoudiger mobiel worden opgezocht of afgehandeld. Bijvoorbeeld het maken van een afspraak, informatie inzien over bestemmingsplannen, een verhuizing doorgeven of het laatste gemeentelijke nieuws bekijken. Ook kan de gemeente, als u daarvoor toestemming geeft, belangrijke (nieuws)berichten sturen.

Wethouder Alberta Schuurs: ,,Een gemeentelijke app sluit aan op onze wens om meer op een eigentijdse en digitale manier te communiceren met inwoners. Hoewel inwoners natuurlijk altijd van harte welkom zijn, is een bezoek aan het gemeentehuis lang niet altijd meer nodig. Steeds meer kan mobiel worden gedaan en afgehandeld. De app speelt in op die trend en maakt het eenvoudiger zaken af te handelen of meldingen te doen op het moment en de plek die het de inwoner schikt.’’

De app is gratis te downloaden en te vinden in de app-stores van iOS en Android.advertentie