Seizoenpresentatie VIOS op zondag 9 april

Mijdrecht - Zondagmiddag 9 april vindt in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht vanaf 14:00 uur de VIOS Seizoenpresentatie plaats. 

Ook dit jaar weer het nodige twirlspektakel door de verschillende wedstrijdteams van TwirlPower. Het opleidingsorkest speelt weer de sterren van de hemel en de jeugdslagwerkers laten horen dat ze de slag aardig te pakken hebben. Dat geldt ook voor de (melodische) slagwerkgroep van de showband, die weer wat spectaculair slagwerk zal verzorgen. En natuurlijk laat de Show- en Marchingband zich niet onbetuigd.

Het nieuwe straatrepertoire krijgt zijn première en de vernieuwde en verder verbeterde taptoeshow ‘Past & Present’ zal voor het eerst voor het grote publiek worden opgevoerd. Als kers op de taart zorgen DORST en de Showband in de grote finale gezamenlijk voor nog maar eens een kippenvelmomentje.

In de pauze is weer de traditionele verloting met prijzen die belangeloos door de Rondeveense middenstand ter beschikking zijn gesteld. Voor 50 eurocent per lot maakt het publiek deze middag grote kans op één van de vele prijzen. Kortom waarom thuisblijven als er deze zondagmiddag zoveel in De Phoenix te beleven valt?

Kaartjes zijn in de voorverkoop te bemachtigen bij Primera De Jong in De Lindeboom in Mijdrecht. De toegangsprijzen zijn ook dit jaar, anders dan VIOS, weer niet van deze tijd. Dit ruim 2 uur durende spektakel kost je € 4 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar mogen voor € 2,50 naar binnen. Op 9 april zijn vanaf 13:30 uur ook kaartjes aan de zaal te koop.

De zaal gaat open om 13:30 uur, terwijl DORST de entree en zaal met  vrolijke muziek aandweilen. Om 14:00 uur start het zeer aantrekkelijke programma.

Kijk voor meer informatie op www.vios-mijdrecht.nl, www.twirlpower.nl en www.dweilorkest-dorst.nl.

De VIOS Seizoenspresentatie is mogelijk dankzij de tomeloze inzet van verenigingsleden, de vele vrijwilligers, de sponsoren en subsidie van gemeente De Ronde Venen.


advertentie