Gezocht: rommel voor de rommelmarkt Wilnis

Wilnis - Ieder jaar organiseert de jeugd van de Hervormde Kerk uit Wilnis een rommelmarkt, waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. Dit jaar is dat 'het Koffiehuis en de Kledingwinkel van de Volksbond' dat zich bevindt aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam.

Deze organisatie, gerund door vrijwilligers, is een huis waar dak- en thuislozen binnen kunnen lopen om elkaar te ontmoeten, zich op kunnen warmen en een kopje thee of koffie kunnen kopen. Het is een plek waar mensen die nergens anders meer terechtkunnen, welkom zijn. Naast dit koffiehuis zit een tweedehands kledingwinkel waar de dak- en thuislozen hun kleren kunnen inwisselen tegen een nieuw setje. 

Het koffiehuis is voor veel mensen in Amsterdam een veilige haven, maar omdat de inkomsten gering zijn, kan het met moeite de kosten voldoen. Daarnaast heeft de kledingwinkel een opknapbeurt nodig en is er de wens om een restaurant te starten om de gasten van een goedkope warme maaltijd te voorzien. 

Om deze organisatie zo goed mogelijk te kunnen helpen, hoopt de organisatoren van de Wilnisse rommelmarkt een zo groot mogelijke opbrengst te behalen. Hiervoor is natuurlijk wel één ding nodig, namelijk 'rommel' en daar kunt u bij helpen!

Heeft u nog oude spullen liggen die u kunt missen voor het goede doel? U kunt uw, nog bruikbare, spullen brengen naar Mijdrechtse Dwarsweg 19 te Wilnis of ze laten ophalen. Geef uw spullen op via de website: www.rommelmarktwilnis.nl of bel ons op 06 46 67 20 91 (tussen 18:00 en 20:00 uur op werkdagen), dan worden de spullen op een dinsdagavond bij u opgehaald.

De rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 6 mei op het kerkplein van de Hervormde Kerk in Wilnis.


advertentie