Ouders Lokaal organiseert paasevenement voor de allerkleinsten

Wilnis - Ouders Lokaal organiseert zaterdagochtend 15 april a.s. in samenwerking met Paviljoen Toren De Grote Sniep een paasevenement voor de allerkleinsten. Op deze ‘paaszaterdag’ zijn alle kinderen (met hun ouders) t/m 5 jaar welkom. 

Voor de kleintjes is er van alles te doen. Natuurlijk gaan we paaseieren zoeken. We dagen de kleintjes uit om drie verschillend gekleurde eieren te zoeken! Bij inlevering bij de paashaas krijg je een chocoladetraktatie! En vind je het gouden ei? Dan wacht je een speciale verrassing!

Paaseieren zoeken is leuk, je maakt de eieren nog leuker door deze te versieren. Of maak de mooiste kleurplaat!

Is je kleinste nog niet moe? Beklim dan samen de toren van De Grote Sniep!

Kom paaszaterdag op je paasbest, neem je mandje mee en luidt het paasweekend in!

Deelname is gratis na aanmelding. Ga voor aanmelding en informatie naar www.ouderslokaal.nl. Er is plek voor maximaal 50 kinderen, dus wees er snel bij.

Er is geen vaste starttijd. Je kunt tussen 10:00 en 12:00uur ‘binnenlopen’.

Paviljoen Toren De Grote Sniep is te vinden aan de Veenkade 1 in Wilnis. Kijk voor informatie over Paviljoen Toren De Grote Sniep op www.paviljoen-toren-degrotesniep.nl.

Mama Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen.

Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente.

Heb je een leuk idee? Of wil je helpen als vrijwilliger bij het organiseren van de diverse initiatieven? Stuur dan een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.


advertentie