Sportschool WLC opent deuren op nieuwe grotere locatie

Mijdrecht - Na een klusperiode van 6 weken is het 1 mei eindelijk zover: sportschool WLC opent haar deuren op de nieuwe locatie aan de Communicatieweg 11c in Mijdrecht. Deze week is het nog een beetje proefdraaien, schrijft de sportschool in een persbericht.

“Na een flinke verbouwing mag het resultaat er zijn!”, vertelt Marjolein Bakker stralend. “Het grote verschil met de oude locatie is dat we met vierkante meters er echt enorm op vooruitgaan. We kunnen nu meer lessen tegelijkertijd geven, zonder dat de sporters last van elkaar hebben. En natuurlijk betekent bij ons meer ruimte niet dat de groepen groter worden. Wij staan voor persoonlijke aandacht en kleine groepslessen. Dat verandert niet.”, besluit Marjolein resoluut.

Aan de Communicatieweg heeft WLC weer 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping zijn 2 mooie en ruime zalen gecreëerd waar de kickboks-, essentrics- en paaldanslessen worden gegeven. Deze zaal is ingericht als een danszaal met grote spiegels en sfeerverlichting.

Op de begane grond is een zee aan ruimte voor de (small group) personal training en de bootcamp-, kettlebell- en circuittrainingen. Ook is beneden een aparte kleedkamer, een ontvangstruimte en een speelruimte voor de allerkleinste als de ouders even willen sporten. Veel veranderingen dus!

“Al jaren was WLC dé locatie voor de leukste groeplessen en beste personal trainingen uit de regio. Met het openen van de nieuwe locatie op de Communicatieweg kunnen de leden nog meer plezier en resultaat verwachten. Met een groter oppervlak kunnen we het onze leden een stuk comfortabeler maken”, vertelt Willem Lindeboom.

“Zondag 30 april hebben we een proeftraining gegeven voor alle WLC’ers die hebben geholpen met klussen. En dat was erg geslaagd. De eerste spierpijnberichten heb ik al ontvangen”, zegt Willem lachend.

Zaterdag 6 mei is de feestelijke opening om 12:00 uur op Communicatieweg 11c in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en alle veranderingen zelf te zien.


advertentie