Opening eerste deel nieuwe winkels in winkelcentrum De Lindeboom

Mijdrecht - In oktober vorig jaar is gestart met de uitbreiding en vernieuwing van winkelcentrum De Lindeboom. Eind mei 2017 zijn de eerste winkels van de verbouwing geopend. Voor eigenaar Hoorne Vastgoed een mooi moment om dit nieuws wereldkundig te maken.

Op woensdag 7 juni zijn van 15:00 tot 16:30uur zijn genodigden bij elkaar om een kleine toost uit te brengen op de afronding van de eerste belangrijke fase in deze verbouwing. De eerste winkeliers hebben dan hun nieuwe winkel geopend: De Croissanterie, D-Reizen, Intertoys, Bakkerij Westerbos, Boek- en kantoorhandel Mondria en Optie 1.

Deze winkeliers kunnen ondernemen vanuit een prachtige nieuwe winkel. De bouwwerkzaamheden zijn in handen van lokale aannemer Bébouw Midreth. De werkzaamheden lopen voorspoedig. In de eerste helft van 2018 zal het hele centrum gereed zijn. 

Er komen onder meer nieuwe gevels en tevens wordt een passage gerealiseerd. Dat gebeurt op basis van een door M3 architecten gemaakt ontwerp. Daarin worden vormen van de beeldbepalende biscuitfabriek De Lindeboom die op de locatie stond, gecombineerd met een eigentijdse strakke toepassing van onder meer glas. 

Kijk HIER voor een interview dat wij hadden met Nelie Groenendijk van Boek- en kantoorhandel Mondria, over de verbouwing van De Lindeboom.


advertentie