Mijdrechtse Haringparty woensdag 21 juni

Mijdrecht - Voor het zestiende achtereenvolgende jaar vindt op woensdag 21 juni a.s. op het Raadhuisplein in Mijdrecht de traditionele Haringparty voor het goede doel plaats. Deze wordt georganiseerd door Lionsclub Mijdrecht-Wilnis.

Wethouder David Moolenburgh verricht om 17:00 uur de opening en vanaf 18:00 uur veilt veilingmeester Peter Forsthövel het eerste vaatje Rondeveense haring bij opbod, om zodoende een zo hoog mogelijke opbrengst binnen te halen voor het goede doel van dit jaar: het Johannes Hospitium in Wilnis.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het evenement dit keer plaats op een woensdag.

De Haringparty is voor iedereen vrij toegankelijk en een prima gelegenheid om vrienden en bekenden, of relaties en nieuwe contacten in een gemoedelijke sfeer te ontmoeten. Drankjes en haringen kunt u ter plaatse verkrijgen door middel van een bonnensysteem.

Als onderdeel van het programma wordt rond 17:30 uur de nieuwe zomereditie van het businessmagazine De Venen INTO business gelanceerd door uitgever Martijn van Dalen.

De haring wordt volgens goede traditie vers aangevoerd door Volendammer Visdelicatessen Smit van winkelcentrum Adelhof.

Niet alleen is de opbrengst van de veiling bestemd voor het goede doel, ook door de Hollandse Nieuwe te komen proeven op woensdag 21 juni, steunt men het Johannes Hospitium in Wilnis.

Kijk voor meer informatie over het Johannes Hospitium op www.johanneshospitium.nl.


advertentie