Taptoe Mijdrecht zaterdag 24 juni a.s.

Mijdrecht - Op zaterdagmiddag 24 juni vindt voor de 32ste keer de Taptoe Mijdrecht plaats, meldt VIOS in een persbericht. Ook dit jaar weer een aantrekkelijk programma dat om 14:00 uur op het Raadhuisplein in Mijdrecht begint. De toegang is gratis.

Omstreeks 13:15 uur vertrekken de deelnemende bands vanaf het VIOS-clubgebouw De Notenkraker. Deze straatparade voert via diverse straten naar het taptoeterrein in het dorpscentrum van Mijdrecht. Daar is dan om13:30 uur het voorprogramma al begonnen met een gezellig optreden van dweilorkest DORST.

Verder verlenen de volgende bands en groepen hun medewerking: het Chr. Showkorps Excelsior uit Delft, de Show- & Marchingband Haaglanden uit Pijnacker, de Drumfanfare TTH uit Hazerswoude, de ViJoS Showband uit Bussum en de eigen Show- & Marchingband VIOS, VIOS TwirlPower en het VIOS Opleidingsorkest.

De taptoe wordt omstreeks 16:00 uur afgesloten met het gezamenlijk spelen van een koraal, het signaal “Taptoe Infanterie” en het Wilhelmus.

Meer achtergrondinformatie over de Taptoe Mijdrecht en de verschillende onderdelen van VIOS zijn te vinden op www.vios-mijdrecht.nl en www.dweilorkest-dorst.nl. Op Facebook zijn de verschillende onderdelen van VIOS te vinden op viosmijdrecht, TwirlPowerMijdrecht en op DorstMijdrecht.

De Taptoe Mijdrecht is een productie van muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht en wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers, sponsoring door Stichting Ronde Venen Fonds en subsidie van gemeente De Ronde Venen.


advertentie