Ascol Verzekeringen schenkt Voedselbank De Ronde Venen € 2.000

Mijdrecht - Afgelopen vrijdag overhandigde Bert van Zijl, eigenaar van Ascol Verzekeringen uit Mijdrecht, een cheque van € 2.000 aan Kees Schouten, voorzitter van Voedselbank De Ronde Venen.

Ascol Verzekeringen  is sinds kort gevestigd aan Bozenhoven 65 – 67 in Mijdrecht, Begin juni werd het nieuwe kantoor tijdens een receptie voor relaties en cliënten geopend. Op de uitnodigingen voor die openingsreceptie, had Van Zijl de genodigden opgeroepen om, in plaats van de gebruikelijke relatiegeschenken, een donatie aan de Voedselbank over te maken. Van Zijl: “Ik heb al genoeg relatiegeschenken, de Voedselbank kan het geld beter gebruiken”.

 Kees Schouten vond het "een fantastisch initiatief, dat naast de maatschappelijk verantwoorde wijze van ondernemen van Bert van Zijl, tevens de maatschappelijke betrokkenheid van zijn relaties en zijn klanten weergeeft. Wij danken alle betrokkenen hartelijk voor deze mooie opbrengst”, aldus Kees Schouten.

De Voedselbank verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan ruim 70 huishoudens die dat nodig hebben en men doet dat met 52 onbetaalde vrijwilligers.

Op de foto overhandigt Bert van Zijl van Ascol Verzekeringen (links) de cheque van € 2.000 aan Kees Schouten (rechts)


advertentie