Loyals doet overname

Mijdrecht/Woerden - Een jaar na haar ontstaan, neemt het in Mijdrecht gevestigde Loyals (het vroegere A-side), het in Woerden gevestigde Budeco over, meldt Emerce, een website over elektronische commercie.

Marco Frijlink, een van oprichters van Budeco: “Wat begon met een gesprek met een mogelijke partner voor de ontwikkeling van websites en online applicaties, bleek al snel op veel meer vlakken interessant.” Youri Lieberton van Loyals: “Daar waar Budeco zocht naar meer kennis en capaciteit op het gebied van (maatwerk) applicatie-ontwikkeling en websites, waren wij juist op zoek naar meer kennis en capaciteit op het gebied van online marketing.”

Het team van Budeco zal zich binnen Loyals vooral gaan richten op het verder uitbouwen van de online marketingdiensten, zoals zoekmachine marketing, social media en online advertising via kanalen als Facebook, LinkedIN, Instagram, Twitter en Google.

Voor de bestaande klanten biedt de aansluiting bij Loyals veel voordelen, schrijft Emerce. Frijlink: ‘we kunnen nu niet alleen makkelijker goede maatwerkoplossingen bieden, maar ook snel schakelen met uitgebreide expertise op het gebied van offline en events. Voor Loyals-klanten betekent het dat zij nog beter ondersteund kunnen worden met het laten renderen van hun online aanwezigheid.’

Jerry Remmers van Loyals: “Toen duidelijk werd dat beide partijen veel voordelen zagen in samenwerking ging het eigenlijk heel snel en we zijn dan ook trots dat we kunnen melden dat het team van Budeco vanaf 1 juli ‘part of the Loyals’ is”. Wilco Verdoold van Budeco vult aan: “we kijken er naar uit om niet alleen onze klanten te laten profiteren van de verschillende aanvullende expertises van Loyals, maar gaan onze toegevoegde waarde ook zeker aan de reeds bestaande en nieuwe klanten van Loyals leveren.”

Budeco werkt o.a. voor Aalberts, Bolton Bouw & Ontwikkeling, FG Restaurant, Nederlandse Brandwondenstichting, Rentokil Initial, Sanquin, Universiteit van Amsterdam, VU Amsterdam en de Yoghurt Barn.

Loyals is onder andere actief voor: Aderans Benelux, Bergman Clinics, Crazy Piano’s, Ekoplaza, Eigen Haard, Elsevier, Fynch, Gemeente Amsterdam, Ikea, Lutz, Top Movers, Vineyard en Vorqq.

Met de overname telt Loyals nu 65 medewerkers die klanten in het hele land bedienen met online, offline en events, met vestigingen in Mijdrecht, Noordwijk, Woerden en Málaga.


advertentie