Thomas Oudshoorn sensatie op Zideris Rijnpop 2017

Rhenen/Mijdrecht - Thomas Oudshoorn uit Mijdrecht heeft afgelopen dinsdag voor een sensatie gezorgd tijdens het Zideris Rijnpop 2017, schrijft de Veenendaalse Krant op haar website.

Zo'n 40 Nederlandstalige artiesten, 6.000 enthousiaste bezoekers en een heerlijk zonnetje waren, volgens Veenendaalsekrant.nl, dinsdag 4 juli 2017 de ingrediënten voor een fantastische dag op Zideris Rijnpop 2017. Overal zag je dansende mensen met een lach op een gezicht.

Zorgaanbieder Zideris en de Rijnweek organiseerden dit jaar voor het eerst samen Zideris Rijnpop in Rhenen. Een gratis festival voor mensen met een beperking.

Rond 11:00 uur begon Toppers van Oranje met optredens van vele Nederlandse artiesten. zoals Jannes, Dennie Christiaan, Vinzzent en Koos Alberts.

Ook Thomas Oudshoorn uit Mijdrecht trad op voor de 6.000 bezoekers. Thomas is een cliënt van Zideris Mijdrecht en hij trad voor het eerst op voor zo'n groot publiek. Een beetje spannend vond hij het wel, maar wat was hij goed, schrijft de Veenendaalsekrant.nl. "Thomas, Thomas, Thomas", klonk het tijdens zijn optreden. Wat een feest maakte Thomas er van. Na zijn fantastische optreden had het publiek er nog lang geen genoeg van… "We want more!" werd er geroepen. 

Thomas had vervolgens voor de festivalgangers nog een grote verrassing: in samenwerking met Zideris heeft hij een eigen CD opgenomen! Joost Meijs, directeur van Zideris, overhandigde de eerste CD aan Thomas. "Thomas, ik ben zo onvoorstelbaar trots op jou. In mijn binnenzak heb ik het allereerste exemplaar van jouw CD "Ik kan het niet alleen". Ik ben ontzettend vereerd dat ik deze mag uitreiken."

Na de overhandiging klonk een luid applaus en toonde Thomas zijn CD vol trots aan het publiek. "Ongelofelijk, mijn eigen CD jongens". Thomas had nog meer leuk nieuws voor de festivalgangers: zijn CD werd gratis uitgedeeld, en als men wilde met een handtekening er op!

Alle optredens van Zideris Rijnpop 2017 zijn opgenomen door Oranje TV en deze worden over een aantal weken op deze zender uitgezonden. 

Kijk HIER naar een reportage van Hart van Nederland over het optreden van Thomas.

Op de foto: Thomas tijdens zijn optreden

Bron: VeenendaalseKrant.nl


advertentie