Voedselbank De Ronde Venen krijgt € 2.510 van Feka ICT uit Mijdrecht

Mijdrecht - Vorige week dinsdag overhandigden Wim de Jong en Jos Honig, directeuren van Feka ICT B.V. in Mijdrecht, een cheque ter waarde van € 2.510 aan Kees Schouten, voorzitter van de Voedselbank De Ronde Venen.

In juni vierde Feka ICT een weekend lang haar 30-jarig bestaan met klanten, de VIB (de belangenbehartiger voor het bedrijfsleven in De Ronde Venen), en overige relaties, waarbij werd opgeroepen een donatie aan de voedselbank over te maken.

“Zo’n oproep van ons om de voedselbank te steunen is één, maar er moet dan natuurlijk wel even gehoor aan worden gegeven. Dat is uitermate goed gelukt dankzij de genereuze bijdragen van onze klanten en relaties en daar zijn we hen zéér erkentelijk voor” aldus De Jong en Honig.

Kees Schouten: “Feka ICT draagt onze voedselbank als vanouds een warm hart toe met o.a. steun aan ons op hun vakgebied. Feka is een maatschappelijk bijzonder betrokken bedrijf en we feliciteren hen van harte met hun 30-jarig jubileum. Het initiatief om geld voor ons in te zamelen is prachtig en het geweldige resultaat stelt ons in staat te sparen voor een broodnodige uitbreiding van onze koel- en vriescapaciteit. De voedselbank dankt allen die aan dit prachtige resultaat hebben bijgedragen.” 

De Voedselbank De Ronde Venen verstrekt wekelijks een gratis voedselpakket aan ruim zeventig huishoudens die dat nodig hebben en men doet dat met 52 onbetaalde vrijwilligers.

Op de foto overhandigen Feka-directeuren Wim de Jong (links) en Jos Honig (rechts) de cheque voor de Voedselbank aan Kees Schouten (midden).


advertentie