Warenhuisketen Hudson's Bay besteedt logistiek uit

Mijdrecht - De Canadese winkelketen Hudson's Bay gaat de logistiek vanuit haar distributiecentrum in Mijdrecht, het voormalige distributiecentrum van Blokker, niet zelf verzorgen, schrijft de website LogistiekProfs.

De website schrijft dat Hudson's Bay, dat deze maand zijn eerste vestiging in Amsterdam opent, de logistiek uitbesteedt aan transporteur en distributeur SNEL Shared Logistics uit Woerden. SNEL Shared Logistics gaat volgens LogistiekProfs, alle toekomstige filialen van Hudson's Bay in Nederland bevoorraden.

Nog dit kwartaal wil de warenhuisketen tien vestigingen in ons land openen. De vestigingen van Hudson's Bay zullen zeven dagen per week worden beleverd, voor en na de openingstijden van de winkel. 

Het logistieke centrum van Hudson's Bay bevindt zich in Mijdrecht, in het voormalig distributiecentrum van Blokker, dat een oppervlakte heeft van 55.000 vierkante meter, inclusief kantoorruimte. 

SNEL, dat ruime ervaring heeft in de retail-logistiek, heeft voor de mega-order extra chauffeurs in dienst genomen en het wagenpark uitgebreid.

Bron: LogistiekProfs


advertentie