Test uw taalkennis tijdens het Groot Rondeveens A2 Dictee

De Ronde Venen - Het Taalhuis De Ronde Venen organiseert op dinsdag 5 september a.s. het Groot Rondeveens A2 Dictee in het gemeentehuis in Mijdrecht.

Het Groot Rondeveens A2 Dictee wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Alfabetisering, van 4 t/m 10 september a.s. Deze week staat in het teken van bestrijding van laaggeletterdheid.

Om hier nog meer aandacht voor te vragen, organiseert het Taalhuis een zogeheten 'A2 Dictee'. A2 staat daarbij voor het niveau van spreken, lezen, luisteren en schrijven, dat nodig is om goed te kunnen integreren en participeren.

Dat betekent dus geen onmogelijke zinnen, waarvan de woorden u doen duizelen, maar gewone praktische taal, die wij allemaal dagelijks gebruiken. Het Groot Rondeveens A2 Dictee is ook een mooie gelegenheid om uw eigen taalkennis eens te testen!

Het dictee wordt gepresenteerd door Marius Schalkwijk.

Deelname aan het Groot Rondeveens A2 Dictee staat open voor alle inwoners van De Ronde Venen. Aanmelding voor het dictee kan per e-mail via taalpuntdrv@bibliotheekavv.nl. Reserveer snel uw plek, want de ruimte is beperkt!


advertentie