Stichting Multi Mondo organiseert zwemlessen voor vrouwen

De Ronde Venen - De Stichting Multi Mondo organiseert in het Veenweidebad in Mijdrecht zwemlessen voor vrouwen. Multi Mondo meldt dat kan worden ingeschreven op die zwemlessen.

Stichting Multi Mondo schrijft dat het mensen uit mensen uit diverse culturen lichamelijk en maatschappelijk wil ondersteunen en bij elkaar wil brengen, om zo de integratie te bevorderen. Dit probeert de stichting te realiseren door middel van het organisatie van activiteiten, waaronder verschillende zwemlessen.

In een waterrijk land als Nederland is het voor jong en oud erg belangrijk om te leren zwemmen. Maar wanneer kun je goed genoeg zwemmen en welke diploma's zijn daarvoor nodig? Je moet je onder alle omstandigheden zelfstandig kunnen redden in het water. 

En daar wil Multi Mondo bij helpen. Dus heb jij nog geen A, B of C zwemdiploma of wil je jouw zwemvaardigheden verbeteren, dan kun je je nu inschrijven voor de zwemlessen van Stichting Multi Mondo. 

Eerst worden de (basis) vaardigheden voor het A-diploma aangeleerd, waarna desgewenst kan worden doorgegaan voor het B- en/of C-diploma. Maar men kan bij Stichting Multi Mondo ook terecht om gewoon lekker vrij te zwemmen.

Neem een proefles of start direct met de zwemlessen. Deze zijn voor alle vrouwen toegankelijk. De zwemlessen vinden plaats in het Veenweidebad in Mijdrecht.

Schrijf snel in, want vol = vol!

Kijk voor meer informatie over de Stichting Multi Mondo of voor informatie over de zwemlessen op www.multimondo.nl, of neem per e-mail contact op via info@mutlimondo.nl.
  
Stichting Multi Mondo is een vrijwilligersorganisatie. Om haar activiteiten mogelijk te maken, is de stichting continu op zoek naar sponsoren en fondsen.


advertentie