Culinaire Venen met André Hazes

Mijdrecht - Met circa 3.000 bezoekers per jaar is de Culinaire Venen een van de meest populaire
evenementen in De Ronde Venen, schrijft de organisatie in een persbericht.

Op zaterdag 9 september a.s. vindt van 12:00 tot 23:00 uur de twaalfde editie van dit culinaire festival plaats. Het Raadhuisplein in Mijdrecht wordt die dag weer getransformeerd tot een gezellig plein, waar volop genoten kan worden van hapjes, drankjes en passend entertainment.

Dit jaar zijn dat de restaurants al met de lunch geopend, en ’s middags is er vanaf 13:30 uur een demonstratie op de Ofyr-barbecue.

Aan deze twaalfde editie van Culinaire Venen nemen de volgende bedrijven deel: Restaurant Rendez Vous, Café-Restaurant Het Rechthuis, Italiaans restaurant Il Gusto, PUUR catering en Prinselijk Proeven uit Mijdrecht. Esca Lunch & Diner (het nieuwe restaurant van hotel Villa Lokeend) vertegenwoordigt Vinkeveen. De organisatie is er trots op dat ook ’t Amsterdammertje uit Loenen a/d Vecht weer deelneemt; zij verzorgen ’s middags de Ofyr-demonstratie.

Rondom alle culinaire verrassingen van de deelnemende restaurants. is er ook dit jaar weer
passend entertainment: Jazz Centrale met zangeres SaraLee, DJ Berry Zarzamora, zanger
Franklin Brown en als top-act van de avond: André Hazes.

Ook in 2017 wordt aan de Culinaire Venen een lokaal goed doel gekoppeld. Voor lokale doelen is het vaak moeilijker om fondsen te vergaren dan de meer in het oog springende landelijke doelen en voor de donateurs is veel directer zichtbaar waarvoor de gelden worden ingezet.

Dit jaar heeft de Stichting Culinaire Venen gekozen voor Dagopvang de Nostalgie in Amstelhoek, een dagopvang voor mensen met dementie, eenzame ouderen en hun mantelzorgers.

Actuele informatie is te vinden op Facebookpagina van de Culinaire Venen.


advertentie