Natuurmonumenten zoekt ondernemers voor Fort bij Abcoude

Abcoude - Natuurmonumenten is op zoek naar een ondernemer die het Fort bij Abcoude een nieuwe bestemming gaat geven en die het fort voor onbepaalde tijd gaat huren, meldt Natuurmonumenten op haar website.D

oel is om dit prachtige fort van de Stelling van Amsterdam vaker toegankelijk te maken voor publiek en ervoor te zorgen dat het met een nieuwe functie een meerwaarde krijgt voor de omgeving. 

Ondernemen in een fort past niet iedereen: de eigenaar zoekt iemand met gevoel voor cultuurhistorie en natuur, die verbindend werkt met de omgeving en bewezen ervaring heeft met ondernemen. Begin oktober start een selectieprocedure om deze ondernemer te vinden. 

Ben jij de ondernemer die Natuurmonumenten zoekt? Stuur dan een e-mail met CV of LinkedIn-profiel waaruit jouw ondernemerservaring blijkt. 

Bij bewezen ondernemerschap ontvang je de selectieleidraad met de kaders van uitgifte en meer informatie over het proces. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nanette Elfring, per e-mail via n.elfring@natuurmonumenten.nl of telefonisch op telefoonnummer 06 37 32 42 61.


advertentie