Nog plaatsen vrij bij gespreksgroep 'Omgaan met rouw' in Wilnis

Wilnis - Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om
hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

De gespreksgroep ‘Omgaan met Rouw” biedt u deze mogelijkheid. Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces.

In zes bijeenkomsten wordt over verschillende thema’s gesproken, bijvoorbeeld: het omgaan met emoties of het omgaan met reacties van anderen.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die willen praten over een overleden persoon en die behoefte hebben aan een luisterend oor, maar die ook graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan.

De groep wordt gehouden in de Buurtkamer Wilnis in Dorpscentrum Willisstee (via de achteringang) aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. De groep is op dinsdagavond van 19:30 tot 21:30 op de dinsdagavonden 19 sep, 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november 2017.

Aanmelden voor de gespreksgroep kan bij het KCC van Tympaan-De Baat in Mijdrecht, dat dagelijks tussen 10:00 en 12:00 telefonisch bereikbaar is op telefoonnummer (0297) 76 02 60.

Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners uit De Ronde Venen geen kosten verbonden.


advertentie