Stieva Metaal Groep hoofdsponsor Heren 1 van CSW

Wilnis - De Heren 1 van CSW hebben een nieuwe hoofdsponsor, meldt de club in een persbericht. 

Stieva Metaal Groep, met vestigingen in Aalsmeer en Harmelen, en CSW zijn voor de duur van drie jaar een hoofdsponsorovereenkomst voor de Heren 1 met elkaar aangegaan. De overeenkomst werd afgelopen zaterdag ondertekend in de bestuurskamer van CSW in bijzijn van de directeuren  Arjo Oudshoorn en  Tom van Yperen van Stieva Metaal Groep en van CSW-penningmeester Jaap Germs.

De Stieva Metaal Groep is al jaren een trouwe sponsor van CSW en dit seizoen is daarbij geen uitzondering. Het metaalbedrijf uit Aalsmeer is met ruim 110 medewerkers een omvangrijke organisatie, waarbij het vakmanschap het belangrijkste is. 

De directeuren van het bedrijf, Arjo Oudshoorn en Tom van Yperen, zijn beiden geboren in Wilnis. In hun jeugd hebben zij bij CSW gevoetbald.

Sinds jaren is de Stieva Metaal Groep een trouwe sponsor van Heren 1 bij CSW en voor dit nieuwe seizoen en de komende twee seizoenen zijn ze nu hoofdsponsor geworden.

De Stieva Metaal Groep sponsort, naast de activiteiten bij CSW, nog andere (sport) activiteiten in de regio. “Dagelijks hebben wij bij onze vestigingen in Aalsmeer en Harmelen te maken met topsport in ons vak. Om als team op hoog niveau te blijven presteren is ook hier een bepaalde mentaliteit, samenwerking, vakmanschap en doorzettingsvermogen nodig.”

“De kracht zit in het team en daarom hebben wij als sponsor een goed gevoel bij CSW.”


advertentie