Karin Bloemen bij jubileumconcert Viribus Unitis

Wilnis - Muziekvereniging Viribus Unitis bestaat dit jaar 90 jaar. Een lustrum dat al het hele jaar is gevierd met bijzondere activiteiten, zoals een wensconcert en een Play-Inn met aansluitend een reünie voor oud-leden. Verder is het fanfareorkest in juni een weekend op pad geweest, waarbij concerten werden gegeven in Hoogeveen en op het Grachtenfestival in Meppel. 

Het hoogtepunt van dit jubileumjaar is echter het grootse lustrumconcert op 25 november. Speciaal voor deze avond wordt Dorpscentrum De Willisstee omgebouwd tot een echt theater. De avond krijgt als thema 'VU in ROSSO'.

Naast een grote diversiteit aan muziek die door het orkest zelf ten gehore gebracht zal worden, kan het publiek deze avond genieten van een spetterend en origineel optreden van het orkest samen met Grande Diva Karin Bloemen. De vrolijke en enthousiaste Karin is een kameleon in de beste zin van het woord. Zij kan echt álles op het podium, vaak is zij een Dancing Diva met opzwepende en dansbare muziek, een andere keer is zij een chique Theater Diva.

Het programma van het jubileumconcert blijft nog een verrassing, maar zeker is dat een optreden van Karin Bloemen - altijd gekleed in de mooiste creaties - garant staat voor een fantastische avond.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via www.viribusunitis.nl, per mail via mail@viribusunitis.nl of op telefoonnummer (0297) 59 14 68.

Toegangskaarten kosten € 22,50 p.p. Daarnaast kan voor € 5 per persoon een kaart worden gereserveerd, waarmee men in de pauze 2 drankjes en wat hapjes krijgt in een speciale ruimte.

Bedrijven kunnen een arrangement boeken aan speciale ronde tafels, met drankjes en hapjes tijdens het concert. Zij kunnen hierover per e-mail informatie krijgen via mail@viribusunitis.nl.  

Het concert start om 20:00 uur, terwijl de zaal geopend is vanaf 19:30 uur.


advertentie