Halloween voor de kleinsten bij Mama Lokaal Abcoude en Mijdrecht

De Ronde Venen - De allerkleinsten kunnen deze week griezelen bij de Mama Lokaal-bijeenkomsten in De Ronde Venen, schrijft Mama Lokaal in een persbericht.

De ochtenden staan in het teken van Halloween. Er kan worden geknutseld, gedanst, geschminkt, er zijn griezelhapjes, spelletjes en natuurlijk mag je verkleed komen. Kom je langs?

Mama Lokaal Abcoude viert Halloween op woensdag 25 oktober van 10:00 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Abcoude aan de Broekzijdselaan 46B in Abcoude. Mama Lokaal Mijdrecht doet dat op vrijdag 27 oktober van 10:00 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Mijdrecht aan de Dr. J. van der Haarlaan 8 in Mijdrecht.

Bij Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom!

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.

Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom!

Er is ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor elk Mama Lokaal. Hierin worden de deelnemers op de hoogte gehouden van activiteiten, wordt speelgoed/kleding gedeeld en worden tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.


advertentie