Fort Abcoude centraal in 'Het Jachtseizoen' van StukTV

Abcoude - Fort bij Abcoude is het decor voor een aflevering van 'Het Jachtseizoen', het populaire programma van StukTV. Deze aflevering, waarin DJ Tony Junior ontsnapt uit de gevangenis van het fort, is sinds afgelopen zaterdag online te bekijken. Inmiddels is de aflevering al meer dan 1 miljoen maal bekeken.

In 'Het Jachtseizoen' opent het team van StukTV, bestaande uit YouTubers Giel, Thomas en Stefan, iedere week de jacht op een bekende Nederlander. Met een voorsprong van 20 minuten moet de BN’er proberen vier uur lang uit handen te blijven van de jongens van StukTV.

Gehuld in een opvallende oranje gevangenis-overal moet de BN’er zonder geld of telefoon te voet op de vlucht. De BN’er heeft een GPS-tracker bij zich, die elke 10 minuten een locatie uitstuurt naar StukTV. Giel, Thomas en Stefan beschikken over een snelle bus, gevuld met alle mogelijke communicatiemiddelen en een drone.

In deze aflevering van 'Het Jachtseizoen' is niet alleen een spannende achtervolging te zien, maar ook prachtige beelden van Fort bij Abcoude, onder andere gefilmd met een drone.

De aflevering van 'Het Jachtseizoen' is HIER te zien.

Bron: Natuurmonumenten Foto: YouTube


advertentie