Denk mee over invulling 'Huis van Alles' in Wilnis

Wilnis - De Ideeën Werkplaats nodigt betrokken inwoners uit te komen met ideeën over de invulling van het 'Huis van Alles' dat in Wilnis wordt gevestigd.

Een 'Huis van Alles' is een plek van iedereen en voor iedereen. Het is een plek waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je meer kunt doen met activiteiten, waar nieuwe initiatieven tot stand komen, waar je talenten kunt ontwikkelen en inzetten, waar je jezelf kunt ontplooien en waar je terecht kunt voor advies en informatie.

Het 'Huis van Alles' is een initiatief van de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Namens de initiatiefnemers vraagt De Ideeën Werkplaats betrokken inwoners mee te denken over de toekomst van het 'Huis van Alles'. Welke activiteiten gaan er komen, welke wensen en behoeften zijn er en hoe wordt daar samen handen en voeten aan gegeven?

Daarom nodigt De Ideeën Werkplaats iedereen met ideeën over dat 'Huis van Alles' uit om op dinsdagavond 14 november a.s. vrijblijvend met hen daarover na te denken. De Ideeën Werkplaats wil graag zoveel mogelijk mensen laten meedenken en hoopt op een grote opkomst!

De bijeenkomst op 14 november a,s, duurt van 20: 00 tot 22:00 uur. De inloop is vanaf 19:30 uur, en wordt gehouden in De Willisstee aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.

Nieuwsgierig? Meedenken? Stuur dan een mail met als onderwerp 14 november naar
info@ideederondevenen.nl

De Ideeën Werkplaats biedt advies en inspiratie aan iedereen met ideeën voor nieuwe initiatieven  op
het gebied  van werk, zorg en jeugd. Alle ideeën waardoor inwoners van De Ronde Venen erop
vooruit gaan, zijn de moeite waard om uit te groeien tot een plan. De Ideeën Werkplaats biedt gelegenheid voor een ieder die ideeën heeft en hierover met ‘meedenkers’ van gedachten wil wisselen wat betreft haalbaarheid en mogelijke vervolgstappen.

Kijk voor meer informatie over De Ideeën Werkplaats op www.ideederondevenen.nl.

Kijk voor een voorbeeld van een 'Huis van Alles' op www.huisvanalles.nl, van het 'Huis van Alles' in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.


advertentie