Energiebedrijf wil De Ronde Venen volzetten met laadpalen

De Ronde Venen - Het energiebedrijf ENGIE wil overal in De Ronde Venen laadpalen plaatsen, schrijft het bedrijf op haar website.

ENGIE schrijft dat de gemeente De Ronde Venen de ambitie heeft om in 2040 klimaatneutraal te zijn, wat ENGIE een mooi streven vindt. Dit betekent namelijk dat de gemeente tegen die tijd niet meer bijdraagt aan klimaatverandering.

Volgens ENGIE is dat belangrijk voor ons allemaal, omdat mensen niet alleen een schoner leven voor zichzelf willen, maar ook voor volgende generaties. Overstappen op elektrisch rijden helpt de CO2-uitstoot terug te dringen.

Het energiebedrijf vindt dat elektrisch tanken net zo gemakkelijk en bereikbaar moet worden als 'gewoon' tanken. Daarom heeft het besloten overal in de gemeente De Ronde Venen elektrische oplaadpalen te plaatsen. Zo is groene energie altijd dichtbij!

Volgens de onderneming voldoen zij aan alle eisen die gesteld worden voor het plaatsen van laadpalen. Mensen die een elktrische laadpaal willen laten plaatsen kunnen zelf kiezen waar zij die willen laten plaatsen: bij hen thuis, langs de weg of op het werk. 

Kijk HIER voor meer informatie.


advertentie