Thema Alzheimer Café Vinkeveen: de dementieconsulent

Vinkeveen - Op woensdag 8 november a.s. opent het Alzheimer Café Vinkeveen vanaf 19:00 uur haar deuren. Het onderwerp van dat Alzheimer Café is de dementieconsulent.

De dementieconsulent is er voor al uw vragen over dementie. Zij kan informatie geven over de verschijnselen van (beginnende) dementie en de mogelijkheden voor hulp. Daarnaast geeft de dementieconsulent praktische adviezen en biedt steun bij het omgaan met dementie.

De dementieconsulent is gespecialiseerd in dementie bij ouderen. Zij helpt ouderen met dementie en de mensen die hen verzorgen en begeleiden (mantelzorgers).

Nieuwsgierig geworden naar dit thema en/of wilt u met ons van gedachten wisselen en ervaringen uitwisselen, dan bent u van harte welkom op woensdag 8 november in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan- De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


advertentie