Iedere zaterdag Rad van Fortuin in De Lindeboom wegens opening Action

Mijdrecht - De winkeliersvereniging van winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht, organiseert i.v.m. de op handen zijnde opening van de nieuwe Action-winkel elk weekeinde in november een Rad van Fortuin. 

Over enkele weken opent de Action in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht. Daarmee wordt een nieuw hoogtepunt bereikt in de ingrijpende renovatie van het winkelcentrum.

Om de komst van Action te vieren, maken bezoekers op zaterdag 4, 11, 18 en 25 november kans op verrassende prijzen in het Rad van Fortuin. Het Rad is van 11:00 tot 16:00 uur in het winkelcentrum aanwezig.

Op vertoon van een kassabon van minimaal € 10 van een winkel uit winkelcentrum De Lindeboom mag de bezoeker op de dag van aankoop een slinger gegeven aan het Rad van Fortuin. Komt de pijl op één van de winnende vakjes terrecht, dan ontvangt men verrassende prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers van De Lindeboom. Komt de pijl op het vraagteken uit, dan maakt de klant om 16:00 uur kans op de hoofdprijs!


advertentie