KerstInn De Ronde Venen ook dit jaar weer de herberg waar voldoende plaats is

De Ronde Venen - Ook dit jaar is de KerstInn De Ronde Venen weer de herberg waar voldoende plaats is, schrijft de organisatie van de KerstInn De Ronde Venen in een persbericht. De KerstInn De Ronde Venen vindt dit jaar plaats in de Willisstee in Wilnis.

Zie je er tegenop om de kerstdagen in je eentje door te brengen? Kun je de eindjes moeilijk aan elkaar knopen en wil je van kerst toch een feest maken? Wil je kerst vieren zoals het eigenlijk bedoeld is: een gezellig samenzijn met gelijkgestemden? Dan is KerstInn De Ronde Venen iets voor jou!

Op Eerste Kerstdag wordt, inmiddels voor de zesde achtereenvolgende keer, een feestelijk samenzijn georganiseerd met o.a. een heerlijk diner-buffet en een open podium. Net zoals vorig jaar worden alle deelnemers aan de KerstInn op 25 december vanaf 17:00 uur gastvrij onthaald, met de hulp van vele vrijwilligers en de gulle medewerking van sponsoren.

Na drie jaar gastvrijheid van Walraven in Mijdrecht vindt deze editie plaats bij de Willistee in Wilnis. De KerstInn sluit de deuren weer rond 22:00 uur.

De KerstInn kan nog vrijwilligers gebruiken! Met name op het gebied van gastenvervoer en het op de dag zelf klaarzetten van de zaal. Wil jij het pure kerstgevoel ervaren? Neem contact op via kerstinndrv@gmail.comzodat je een bijdrage kunt leveren aan alweer de 6e editie van KerstInn De Ronde Venen.

KerstInn De Ronde Venen staat garant voor een avond vol warmte, eensgezindheid en gezelligheid.

Aanmelden voor de KerstInn kan via Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 58 76 00, of kom persoonlijk langsbij één van de Servicepunten in de gemeente, of digitaal via kerstinndrv@gmail.com.

Deelname aan de KerstInn kost € 20 per persoon, voor zowel gasten als voor vrijwilligers. Deze bijdrage moet vooraf voldaan te worden. Vervoer van en naar de KerstInn is mogelijk. Dit kan bij aanmelding worden aangegeven.

Wil je alvast een voorproefje? Bij elk Servicepunt, in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen en Abcoude, ligt een fotoboekje ter inzage waar het plezier van af spat!

Meer informatie is ook te vinden op www.facebook.com/kerstinndrv.

Kom zoals je bent: de doelgroep is groot en de drempel is laag!


advertentie