Wereldwinkel Mijdrecht komt vrijwilligers te kort

Mijdrecht - De Wereldwinkel in Mijdrecht heeft een tekort aan vrijwilligers en doet daarom een oproep aan inwoners om vrijwilliger te worden.

Hoe leuk is het om in een winkel met wereldproducten te staan. Hoe fijn is het als een klant een cadeau zoekt en blij de winkel uitgaat met een mooie schaal of een leuk verpakt food-pakket. Hoe gezellig is het als iemand gewoon maar een beetje snuffelt aan de wereldproducten. Er zijn namelijk altijd veel mooie dingen in de Wereldwinkel, en allemaal fairtrade.

Meestal komen er genoeg vrijwilligers bij om het natuurlijke verloop aan te vullen. Maar nu dreigt een tekort, doordat een aantal medewerkers tegelijk niet meer beschikbaar is. Met deze oproep hoopt de Wereldwinkel Mijdrecht toch weer wat medewerkers te werven.

Winkelervaring is niet nodig. De Wereldwinkel zorgt voor bijeenkomsten met achtergrondinformatie en ook heel praktisch voor kassatraining en inpakcursussen. De Wereldwinkel werkt dan wel met vrijwilligers, maar wil ook graag professioneel zijn.

Als de eerlijke handel u aanspreekt en u een dagdeel per week beschikbaar heeft, kom dan eens naar de winkel aan de Passage 14 in Mijdrecht, of bel naar de winkel op telefoonnummer (0297) 29 37 99,  of stuur een e-mail naar info@wereldwinkelmijdrecht.nl voor meer informatie. Wilt u zich vooraf oriënteren, bezoek dan de website www.wereldwinkelmijdrecht.nl.


advertentie