VVD zet vrijwilligers in het zonnetje

De Ronde Venen - De VVD De Ronde Venen meldt in een persbericht dat het heel blij is met alle inwoners die zich vrijwillig inzetten op allerlei terreinen in de gemeente. Of het nu gaat om hulp aan familie of vrienden, of bij een sport- of culturele vereniging, of bij een verzorgingstehuis of waar dan ook. Heel veel mensen doen graag iets voor andere mensen en dat vindt de partij fantastisch.

Met al deze belangeloze inzet wordt de gemeente volgens de VVD een stuk mooier, en daarom zet zij vrijwilligers in het zonnetje.

Deze keer ging de VVD op bezoek bij de tennisvereniging VLTV in Vinkeveen.

Daar is een groep vrijwilligers, die bijna het hele jaar door, twee keer per week het parkonderhoud doet van deze tennisvereniging. Zij zorgen ervoor dat de acht smashcourt-tennisbanen in een zo goed mogelijke staat blijven. Ook zorgen zij voor het schoonhouden van het park door o.a. het zo goed mogelijk bladvrij houden van de banen, door losse tegels opnieuw vast te leggen, en zij doen klein onderhoud in en rond het clubhuis.

VVD De Ronde Venen vindt het fantastisch dat deze vrijwilligers zich zo belangeloos inzetten en zij heeft hen daarom getrakteerd op appeltaart van ’t Koffiehoekje uit Wilnis. Uiteraard vergeet de VVD niet de andere vrijwilligers van VLTV, die eveneens een bijdrage leveren aan de tennisclub.


advertentie