Anouk Hoogendijk kwam 'Shirtje ruilen' op oude stek

Wilnis - Op de velden van voetbalclub CSW in Wilnis zijn vorige week opnamen gemaakt voor het RTL7-programma 'Shirtje ruilen' van Frank Evenblij, schrijft CSW op haar website.

Hoofdpersoon in deze aflevering was Anouk Hoogendijk. Anouk, voormalig Oranje Leeuwin met 103 interlands op haar naam, was dus weer even op bezoek bij CSW, waar zij haar voetbalcarrière begon. Toen ze werd gevraagd om mee te doen aan het programma vond ze het leuk om dat bij CSW te doen.

'Shirtje ruilen' is een programma waarin (oud-) profvoetballers bijzondere en nostalgische verhalen vertellen over de voetbalshirts die ze hebben geruild (en verzameld) tijdens hun carrière. Uit welke onvergetelijke wedstrijden, of van welke idolen zijn de shirts? Achter elk geruild shirt gaat een prachtig verhaal schuil.

In gesprek met Frank Evenblij haalde Anouk dan ook weer de herinneringen op aan de hand van de door haar meegebrachte voetbalshirtjes. Uiteraard begon het met het CSW shirt, en eindigde het met het shirt waar ze het meest trots op was: het Nederlands elftal-shirt!

Vanaf 22 januari 2018 is de serie weer op TV. Wanneer de uitzending met Anouk Hoogendijk wordt uitgezonden, is nu nog niet bekend.

Foto's: CSW


advertentie