Just Fitness Mijdrecht sponsort CSW4

Mijdrecht/Wilnis - Sportclub Just Fitness Mijdrecht gaat het voetbalteam CSW4 sponsoren.

In de afgelopen maand heeft het bedrijf uit Mijdrecht gezocht naar een sportvereniging die zij in 2018 wil gaan sponsoren. Uit alle aanmeldingen die zijn binnengekomen is CSW4 gekozen.

CSW is al jaren een ‘gevestigde naam’ in Mijdrecht en Wilnis. De mannen van het vierde elftal openen en sluiten af op CSW. Daarnaast weet vrijwel iedereen wie zij zijn, dankzij hun inzet op het veld, bardiensten en de extra klussen die ze doen.

Met trots verbindt Just Fitness dan ook haar naam aan dit voetbalelftal, door middel van polo’s voorzien van het Just Fitness logo. Ook mogen de leden van het team een jaar lang gratis sporten bij de sportclub.

Rawin Sewbalak, de locatiemanager van Just Fitness in Mijdrecht, kijkt uit naar de samenwerking met CWS heren 4: “Wij zijn erg blij dat we straks een steentje kunnen bijdragen aan de conditie van CWS heren 4. Uit hun aanmelding is gebleken dat dit team zich erg inzet in de club. En dat wilden wij graag belonen met een nieuwe polo en een gratis sportabonnement.”

Teamlid Jasper Kruiswijk is erg blij met de polo’s en met het gratis abonnement: “We zagen de oproep voorbij komen en dachten ‘deze is voor ons’. Wij zijn eigenlijk een vriendengroep die al jarenlang bij elkaar voetbalt. Bijna iedereen heeft selectie gespeeld, maar ervoor gekozen om nu een niveau lager te spelen. Vorig jaar zijn wij kampioen geworden in de 3e klasse, waardoor wij nu in de 2e klasse spelen. Naast de wedstrijden en trainingen is het belangrijk om fit te blijven. Dit gaat zeker lukken met het abonnement bij Just Fitness.”

Kijk voor meer informatie over Just Fitness op www.justfitness-mijdrecht.nl.


advertentie