Scouting start kerstpostbezorgdienst in groot deel De Ronde Venen

De Ronde Venen - De scouts van de Jan van Speyk uit Mijdrecht en van Eliboe uit Vinkeveen gaan weer op pad om kerstkaarten te bezorgen! Dit doen zij voor maar 40 cent per poststuk in Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen en De Hoef.

De scouts hopen er weer een flinke klus aan te hebben. ,,We hopen op veel kaarten. Er zijn natuurlijk veel mensen die via Whatsapp of mail hun wensen overbrengen, maar vanwege ons lage tarief is het ook aantrekkelijk om gewone kaarten te sturen’’, zegt Marcella Kroes-van Dijk die 'operatie kerstpost' leidt.

De kerstpostbezorgdienst is een leuke inkomstenbron voor de groep. Scouting Eliboe uit Vinkeveen versterkt dit jaar de Mijdrechtse scouts bij het inzamelen en bezorgen.

De gang van zaken is simpel. Er is een groot aantal inleveradressen verspreid door de gemeente. Daar kan de post tot vrijdag 15 december 20:00 uur worden ingeleverd. Stop alle kaarten en het verschuldigde bedrag in één grote envelop. Vermeld daarop naam en telefoonnummer. De envelop mag vervolgens gewoon door de brievenbus bij een van de inleveradressen. Deze zijn te herkennen aan een kerstpost-poster achter het raam.

De scouts verwerken alle post, doen er een scoutingstempel op en bezorgen alles in de week van 18
t/m 23 december (week 51).

Alle informatie over de kerstbezorgdienst van de Jan van Speyk en Eliboe is ook na te lezen op www.janvanspeykgroep.nl en www.eliboe.nl.

Kerstpost kan worden ingeleverd op het clubhuis van de Jan van Speyk aan de Oosterlandweg 2-b in Mijdrecht of op dat van Eliboe aan de Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen (alleen tijdens openingstijden).

De overige inleveradressen (met een poster voor het raam) zijn:

Mijdrecht: Brunel 21, Buitenkruier 12, Beltmolen 14, Ambachtsherensingel 14, Nic. van der Steenstraat 32, Alexandriet 14, Koraal 22, Dukaat 7.
Wilnis: Burg. Fernhoutlaan 3; Raaigras 3
Waverveen: Cliffordweg 9-A, Kreekrug 17
De Hoef: De Hoef Oostzijde 28
Vinkeveen: Proosdijland 17, Bloemhaven 4, Wulpenlaan 25, Rietveld 30, Baambrugse Zuwe
19.


advertentie