Bandbrouwerij sluit bewogen jaar af in N201

Bandbrouwerij sluit bewogen jaar af in N201

Aalsmeer/Mijdrecht - Vrijdag 15 december a.s. is de laatste Bandbrouwerij van dit jaar in N201, en de laatste keer is natuurlijk extra speciaal met onder andere een live optreden van “Tobacco Flavoured Kisses”, schrijft N201 in een persbericht.

Het was weer een bewogen jaartje voor de Bandbrouwerij. Veel nieuwe gezichten hebben de weg naar de wekelijkse muzikale broedplaats gevonden en er is veel goede muziek gemaakt, veel gelachen en er zijn veel nieuwe vriendschappen ontstaan.

Daarnaast hebben diverse bands en muzikanten die vaak te zien zijn bij de Bandbrouwerij, opgetreden in café Joppe, op het Flowerfestival, Swag aan de 2e Zijweg in Mijdrecht en zelfs tijdens de Feestweek Aalsmeer! Bovendien is De Bandbrouwerij nu ook maandelijks te vinden in Mijdrecht, zodat muzikaal talent daar sinds kort een plek heeft om elkaar te vinden en samen te jammen.

Een aantal muzikanten speelt in eigen bandjes en een daarvan is het nog piepjonge Tobacco Flavoured kisses. Opgericht in 2015 en geïnspireerd, door zowel het geluid van de 60’s als moderne rock en grunge van bands als Arctic Monkeys, The Strokes en The Beatles, levert dat een lekkere catchy eigen sound op waarmee de band de vaderlandse podia gaat veroveren! Aanstaande vrijdag is de band te zien tussen de jamsessies door op het podium in de zaal en daarnaast kan er natuurlijk volop gejamd worden door iedereen die dat maar wil.

Publiek is uiteraard ook welkom om te komen luisteren, drankje te doen en te zien hoeveel muzikaal talent er momenteel is in de regio. 

N201 is vrijdag open vanaf 20:00 uur. De toegang is gratis.

Kijk voor meer info, foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van De Bandbrouwerij. advertentie