Informatieavonden over glasvezel in buitengebied Wilnis

Wilnis - Op dinsdag 19- en woensdag 20 december a.s. organiseren tien ambassadeurs van het initiatief 'Glasvezel Buitenaf' informatieavonden in het gebied Wilnis Zuid.

De avonden worden gehouden op het golfpark aan de Bovendijk 16A in Wilnis. Er zijn lokale verkopers aanwezig die informatie geven en er wordt een presentatie gehouden over de komst van glasvezel in het gebied. 

De avond start om 19:00 uur.

Alle bewoners van de Bovendijk, Molenland, Burgemeester Padmosweg,  Wilnisse Zuwe, Gagelweg, Geerkade, Amstelkade en de arkenparken Veenvliet, Dotterbloem, Waterlelie en park Watertuin zijn welkom.

De avond is bedoeld om bewoners  meer informatie te geven, ze te helpen met het maken van een keuze en om hun vragen te beantwoorden. Op de avond kunnen bewoners zich ook inschrijven via een lokale verkoper.

Tien ambassadeurs uit dit gebied maken zich sterk om glasvezel in het gebied aan te leggen. Begin december startte de campagne 'Glasvezel Buitenaf'. Als minimaal 50% van de inwoners meedoet, kan een snelle, veilige en betrouwbare verbinding voor internet, televisie en telefonie worden aangelegd.


advertentie