Technologiebedrijf Sioux opent kantoor in Mijdrecht

Mijdrecht - Technologiebedrijf Sioux opent een nieuw kantoor in Mijdrecht, meldt het bedrijf op haar website.

Met de opening van het nieuwe kantoor in Mijdrecht onderstreept het bedrijf de groei die het doormaakt. Na de opening van het nieuwe kantoor in Delft in oktober, opent de hightech dienstverlener enkele maanden later een tweede nieuw kantoor in de Randstad, aan de Communicatieweg 5 op het Bedrijventerrein Mijdrecht. Volgens het bericht van Sioux heeft het hier alle ruimte om verder door te groeien.

Herbert Reesink, verantwoordelijk voor de diensten van Sioux in de Randstad: “Deze nieuwe locatie past bij Sioux en de koers die we hebben uitgezet. Het onderstreept onze groei en geeft onze medewerkers een moderne, lichte en inspirerende werkplek. Dat we een Optimist midden in ons Development Centre hebben staan, onderstreept des te meer de positieve koers die we met Sioux varen.”

De nieuwe locatie beschikt naast kantoorruimte ook over een Grand Café met eigen Event Space voor 100 personen. Met de toevoeging van een eigen eventruimte heeft Sioux ook in het midden van het land een eigen podium in handen om trainingen en druk bezochte events, zoals de Hot-or-Not's, te organiseren.

Sioux schrijft dat de inrichting van het nieuwe kantoor is geïnspireerd door de omgeving, het Groene Hart. Manshoge foto’s van de bekende natuurfotograaf Maarten Koch uit Mijdrecht sieren de wanden en er staat dus zelfs een zeilboot midden in het Development Centre. Een verwijzing naar de vele bootjes die nog geen paar kilometer verderop op de Vinkeveense Plassen dobberen.

Bron/Foto's: Sioux


advertentie