Zwemvereniging zet jubilarissen in het zonnetje

De Ronde Venen - Afgelopen woensdagavond zette de Zwemvereniging De Ronde Venen (ZVDRV) in het Veenweidebad haar leden en kader volop in de schijnwerpers, schrijft de vereniging in een persbericht.

Het nieuwe ZDRV-bestuur herstelde daarmee de jarenlange jubileum-traditie in ere. Volgens de ZVDRV was het druk in 'Bubbels', de verenigingslocatie boven het grote Veenweidebad in Mijdrecht.

Maar liefst 12 leden en kaderleden werden in het zonnetje gezet. De jubilea varieerden van 5 jaar tot 12,5, 25 en 35 jaar zwemlidmaatschap of actief lidmaatschap in het bestuur of één van de commissies van de ZDRV, waaronder ook de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen valt.

Voorzitter Hans Verburg sprak de aanwezige leden toe en bedankte de jubilarissen voor hun trouwe lidmaatschap en vele kaderwerkzaamheden voor de vereniging.

Twee van de jubilarissen sprongen er in het gemêleerde gezelschap bovenuit:

Judith Bunk, lid sinds 8 september 1982, vierde haar 35-jarig jubileum. Judith startte in zwembad Blijdrecht met trimzwemmen en heeft daarna nog kort bij de afdeling Zwemmend Redden Senioren gezeten. Elke woensdagavond is ze nu te vinden in het bad bij de groep Zwemmend Redden. Het houdt je jong en fit is haar devies, en dat blijkt ook na 35 jaar actief meedoen. 

De niet aanwezige Hetty Vermeulen werd in het zonnetje gezet vanwege haar 25-jarig jubileum. Zij is lid sinds 3 maart 1992. Hetty onderscheidt zich door al 20 jaar les te geven. Zij gaf ook les aan de afdeling Hakyol (het latere Vrouwenzwemmen).


advertentie