Huisartsenpost en Spoedeisende Hulp in Hofpoort zijn definitief dicht

Woerden/Regio - Woerden.TV meldt dat de huisartsenpost (HAP) en de spoedeisende hulp (SEH) in het St. Antonius Ziekenhuis Woerden, het voormalige Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, definitief zijn gesloten. 

De HAP sloot op oudejaarsavond om 23:30 uur, terwijl de HAP maandagavond om 23:30 sloot. Vanaf dat ogenblik, kan men niet meer terecht voor spoedzorg in het ziekenhuis in Woerden.

Voor huisartsenzorg op werkdagen kan men uiteraard gewoon terecht bij de eigen huisarts. Buiten kantoortijden en in het weekeinde moet men naar de HAP in Leidsche Rijn. Voor spoedeisende hulp kan men naar het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht of in Nieuwegein.

Vanaf 12 januari a.s. kan men ook niet meer in het ziekenhuis in Woerden terecht voor bevallingen etc. Het Geboortecentrum Woerden sluit dan ook haar deuren. 

'Door de verhuizing van de afdeling Verloskunde in Woerden naar de locatie Leidse Rijn, als gevolg van de fusie van het voormalig Zuwe Hofpoort ziekenhuis in Woerden met het St. Antonius ziekenhuis te Utrecht en Nieuwegein, kunnen wij onze dienstverlening niet op de zelfde manier blijven waarborgen. Tot en met 11 januari 2018 zijn wij nog volledig operationeel en kun je nog veilig bij ons bevallen. Na die tijd kun je terecht op de locatie Leidse Rijn', aldus het Geboortecentrum Woerden.

Bron: Woerden.TV


advertentie