Rotaryclubs fuseren

Rotaryclubs fuseren

Aalsmeer/Mijdrecht/Uithoorn - Rotaryclub Mijdrecht en Rotaryclub Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn Zijn per 1 januari jl. samengegaan. Dat werd feestelijk beklonken tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari in het restaurant "Geniet aan de Amstel" te Uithoorn.

Wethouder Hans Bouma van Uithoorn wenste de leden alle goeds en was verheugd, dat de clubs vanaf nu in Uithoorn samenkomen.

De Rotaryclub onderneemt acties om de medemens lokaal en internationaal te steunen, bijvoorbeeld de jaarlijkse Moederverwendag en Kerstdiner Soos de Cirkel.

Daarnaast is het een serviceclub waar kennis en ervaringen gedeeld worden op basis van kameraadschap.  Door de krachten te bundelen is er een serviceclub ontstaan met meer dan 35 leden. De effecten van de acties worden hierdoor sterker en een grotere club geeft meer mogelijkheden om door te groeien.

De nieuwe club houdt de naam van de langst bestaande club, Rotary Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn.

Op de foto vlnr de voorzitters Jose Vogelezang en Egon Hogenboom en wethouder Hans Bouma met het oprichtingscertificaat van Rotary Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn uit 1976.advertentie