Seniorenpartij De Ronde Venen presenteert haar kandidaten

Mijdrecht - De nieuwe lokale partij Seniorenpartij De Ronde Venen heeft haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. gepresenteerd, meldt de partij in een persbericht. Partijvoorzitter Aad van der Wilt presenteerde de eerste drie verkiesbare kandidaten van de kandidatenlijst voor de Seniorenpartij De Ronde Venen.

Marja Becker is lijsttrekker. Zij heeft dertien jaar ervaring als raadslid in De Ronde Venen voor de VVD en was in haar werkzame leven onderzoeker, zelfstandig ondernemer en docent biologie op VO en HBO. 

Yvette Janmaat, de nummer twee op de lijst, was werkzaam als officemanager en is volgens het persbericht heel actief binnen het vrijwilligerswerk.

Ed de Valk werkte als beleidsambtenaar en projectmanager in De Ronde Venen, Woerden en Amstelveen, en is thans actief als mantelzorger.

De Seniorenpartij De Ronde Venen doet voor de eerste keer mee met de gemeenteraadsverkiezingen en zij wil zich gaan inzetten om de leefbaarheid voor iedereen te verbeteren. De seniorenpartij is, volgens het persbericht, geen partij voor oude mensen, maar voor mensen die op een prettige manier oud willen worden!

De verkiezingscampagne van de partij start 10 februari a.s. om 11:00 ur in de Willisstee in Wilnis.

Kijk voor meer informatie op www.seniorenpartijdrv.nl. Neem voor vragen per e-mail contact op via info@seniorenpartijdrv.nl.

Op de foto (vlnr): Ed de valk, Marja Becker, Aad van der Wilt en Yvette Janmaat.


advertentie