Servicepunt Abcoude verhuist

Abcoude - Het Servicepunt Abcoude gaat verhuizen, meldt Tympaan-De Baat in een persbericht. Met ingang van 1 maart 2018 is het Servicepunt in Abcoude gevestigd in De Angstelborgh.

Na de fusie van het Servicepunt met Tympaan-De Baat is het een logische stap om beide organisaties in hetzelfde pand onder te brengen.

In verband met de verhuizing is het Servicepunt aan de Kerkgaarde op woensdag 28 februari gesloten.

Vanaf donderdag 1 maart kan men terecht op het nieuwe adres: De Angstelborgh, Dorpszicht 22, 1391 LX in Abcoude. Het Servicepunt is geopend op werkdagen van 09:00 tot 13:00 uur.

Tijdens de verhuizing is het Servicepunt wel telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (0297) 58 76 00.

Op het Servicepunt kan men terecht met alle vragen over wonen, welzijn en zorg. Van jong tot oud, iedereen kan langskomen voor informatie en advies.

Zo zijn er veel mensen die een beroep doen op het Servicepunt wanneer zij hulp nodig hebben bij het aanmelden als werkzoekende en bij het aanvragen van een uitkering. Ook kan men bij het Sevicepunt terecht voor informatie over de WMO en voor het aanvragen van een WMO-voorziening zoals huishoudelijke hulp, regiotaxi of een woningaanpassing. Verder kan men op het Servicepunt terecht voor vrijwilligersdiensten.

Het Servicepunt verzorgt ook de aanmeldingen voor Stichting Jongeren Actief.

Kijk voor meer informatie over de Servicepunten op www.servicepuntderondevenen.nl.


advertentie